Het team van Meetpunt is werkzaam bij Zuyd en is zeer divers. Vanuit onze achtergrond op het gebied van Zorg, ICT, Technologie en Economie leveren wij allen een specifieke bijdrage aan de projecten. Wij stellen ons graag voor.

Fouad de Vries

Ik ben Fouad de Vries, samen met Emmylou Beekman zijn wij de buitenwacht van Meetpunt, uw aanspreekpunt bij het eerste contact tussen u en Meetpunt. Mijn expertise en ervaring: juridisch en business development. Het verbinden van uw vraag rondom meten in de zorg met Zuyd Hogeschool en het ‘samen’ realiseren van die vraag is mijn drive.

Emmylou Beekman

Mijn naam is Emmylou Beekman, van huis uit ben ik bewegingswetenschapper en epidemioloog bij Zuyd Hogeschool. Daarnaast werk ik als fysiotherapeut in een multidisciplinair centrum. Samen Fouad de Vries zijn wij het aanspreekpunt met de buitenwacht. De dynamische wisselwerking tussen theorie en praktijk op het gebied van zorg, methodologie past perfect bij mijn persoonlijke interesse. Mijn passie is vooral anderen enthousiasmeren.

Guido Dautzenberg

Collega Kenneth Oti en ikzelf leggen de contacten en maken de verbindingen binnen Zuyd Hogeschool om oplossingen te vinden voor binnengekomen meetvragen op het gebied van gezondheidszorg. Mijn expertise varieert van projectmanagement tot de implementatie van nieuwe technologieën in o.a. de zorg. Ik ben gefascineerd door de revolutionaire kansen die ‘disruptive technologies’ ons bieden.

Kenneth Oti

Samen met collega Guido Dautzenberg leggen we de relevante verbindingen binnen Zuyd hogeschool bij binnengekomen meetvragen.Mijn expertise en ervaring: gezondheidswetenschappen en biometrie. Ik geloof heilig in de meerwaarde van het laten samenwerken van verschillende disciplines/sectoren om de kwaliteit van het meten in de zorg te verbeteren.

Kyra Theunissen

Met mijn achtergrond als docent lichamelijke opvoeding en kennis als bewegingswetenschapper leg ik de verbinding tussen onderzoek, bewegen en het meten in de zorg. Als jonge onderzoeker ben ik betrokken bij verschillende projecten en denk ik mee over meetvragen in de zorg.

Gabrielle Tuijthof

Gabrielle Tuijthof is geboren in Teheran (Iran) in 1975. In 2003 promoveerde ze op het ontwikkelen van nieuw operatietechnieken voor kijkoperaties in gewrichten dat ze deels aan de TU Delft en deels in het Academisch Medisch Centrum bij de afdeling Orthopedie uitvoerde. Dat resulteerde in uiteenlopende gesubsidieerde projecten waar zij als universitair hoofddocent op dit vlak leiding aan gaf binnen haar eigen onderzoeksgroep genaamd ‘Joint Engineering’. Gabrielle zet haar passie voor ontwerpen en onderwijs voort met haar recente benoeming als lector bij Zuyd Hogeschool met focus op de (door)ontwikkeling van wearables, apps en point of care devices voor healthy living.

Sandra Beurskens

Mijn passie is om het meten in de zorg te vereenvoudigen en te verbeteren. Ik doe dit vanuit mijn achtergrond als lector van het lectoraat Autonomie en Participatie van Chronisch Zieken bij de faculteit Gezondheidszorg van Zuyd Hogeschool en bijzonder Hoogleraar Doelgericht Meten in de dagelijkse Zorgpraktijk bij de Universiteit Maastricht. Ik ben op dit moment ook programmaleider van de lijn ‘Meten in de zorg’ van het Expertisecentrum Innovatieve Zorg en Technologie (EIZT).

Humphrey Ferdinandus

Binnen Meetpunt houd ik mij vooral bezig met onderzoeksvragen waarbij ICT een rol speelt. Ik doe dit vanuit mijn brede ervaring in de ICT sector. Ik heb daar 18 jaar in verschillende rollen gewerkt, van programmeur tot architect. Ik vind het belangrijk dat ICT-studenten kennis opdoen van maatschappelijk relevante problematiek buiten hun eigen domein. Bedenken…